Wij zijn op zoek naar een:

Enthousiast en betrokken farmaceutisch consulent (24 – 36 uur) voor onze locatie in Oosterwolde

Wil jij werken in één van de beste apotheken van Nederland? Staat patiëntenzorg bij jou hoog in het vaandel? Wil jij meer dan alleen een eerste uitgifte begeleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ONZE APOTHEEK

Apotheek De Drie Stellingen geeft aan patiënten optimale begeleiding rondom medicatie met oprechte en vriendelijke aandacht. Aan collega zorgverleners verlenen we professionele en collegiale ondersteuning. We hebben sterke lokale binding en een heldere visie op ‘De apotheek van de toekomst’. Samen met onze zusterorganisaties SPITS Oosterwolde en Uplus werken wij dagelijks aan het verbeteren en optimaliseren van farmaceutische zorg voor cliënten en zorgpartners.

Apotheek De Drie Stellingen heeft twee locaties. In Oosterwolde bevindt de apotheek zich in een gezondheidscentrum en werken we met een apotheekrobot. Vanuit Appelscha verzorgen we medicijnrollen voor thuiswonende cliënten en instellingen. Iedere locatie heeft een enthousiast team en werkt zelfstandig aan verschillende projecten.

DE FUNCTIE

Als farmaceutisch consulent bij De Drie Stellingen zorg jij er samen met je collega’s voor dat onze cliënten de beste farmaceutische zorg ontvangen. Jij toont met je farmaceutische kennis meerwaarde aan patiënten, zorgverleners en collega’s. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het geven van voorlichting en advies aan cliënten, het bewaken, controleren en uitgeven van genees- en zelfzorgmiddelen, het afhandelen van recepten binnen de apotheek en het bewaken van de voorraad.

Een functie bij De Drie Stellingen is echter meer dan dat en onderscheidt zich o.a. door begeleiding door farmabuddy’s aan speciale patiëntengroepen (bijvoorbeeld laaggeletterden en cliënten in de palliatieve fase), medicijnconsulten bij cliënten thuis, continue ontwikkeling in de logistieke processen zodat we tijd creëren voor het leveren van goede zorg. Als farmaceutisch consulent initieer je nieuwe projecten, ondersteun je in het nakijken van recepten en onderhoud je de contacten met onder andere de praktijkverpleegkundigen en verloskundigen.

WAT BIEDEN WIJ

  • Een inspirerende en veilige omgeving, waarbij zelfverantwoordelijkheid en ontplooiing belangrijk zijn.
  • Werken in een groeiende, dynamische en succesvolle organisatie.
  • Een werkgever die aandacht heeft voor persoonlijke ontwikkeling en daarin investeert.
  • Een marktconform salaris waarop de CAO Apotheken van toepassing is.

CONTACT

Ben je geïnteresseerd en heb je een apothekersassistent-diploma, stuur dan je reactie per mail naar sollicitatie@spitsoosterwolde.nl.

Wil je meer weten over de vacature of over onze apotheek? Bel dan 0516 – 515001 en vraag naar apothekers Rogier Hilbers of Sanne de Gier.