Hulpmiddelenzorg Zilveren Kruis

Hulpmiddelenzorg Zilveren Kruis verzekerden ook in 2021 gewoon mogelijk bij onze apotheek!

Ook in 2021 is apotheek De Drie Stellingen de totaalleverancier voor de meeste verzekerden. Voor de meeste verzekeringen geldt dat cliƫnten voor verband-, diabetes-, incontinentie- en voedingsmiddelen ook in het nieuwe jaar bij apotheek De Drie Stellingen terecht kunnen.

Zilveren Kruis heeft haar verzekerden een brief gestuurd met de mededeling dat hulpmiddelen per 2021 geleverd worden door medisch speciaalzaken. Indien hulpmiddelen via de apotheek worden afgenomen, zouden ze mogelijk niet meer volledig vergoed worden, schreef Zilveren Kruis.

Voor Apotheek De Drie Stellingen geldt echter dat wij ook voor Achmea verzekerden de hulpmiddelen kunnen blijven leveren en rechtstreeks bij de verzekeraar kunnen declareren. Dit doen we wel onder een andere naam, te weten Hulpmiddelen Apotheek. We voldoen volledig aan de voorwaarden die Zilveren Kruis per 2021 stelt aan het leveren van hulpmiddelen. In de praktijk betekent dit dat we hulpmiddelen standaard bezorgen en mogelijk de afleverhoeveelheid moeten aanpassen. De precieze werkwijze werken we de komende weken uit. Hier zullen we u later over informeren.