Wij zijn úw Apotheek De Drie Stellingen

Het team van Apotheek De Drie Stellingen

De locaties van úw Apotheek De Drie Stellingen

 

De Servilocker, 24/7 medicijnen ophalen

 

Apotheek De Drie Stellingen is een Diabetes Service Punt

Dit houdt in dat er binnen onze apotheek een aantal assistentes zijn die zich hebben gespecialiseerd in diabeteszorg. Daartoe hebben zij een speciale training gevolgd, waardoor zij u nog beter kunnen informeren. Ook ondernemen we activiteiten voor diabetici.

Diabeteszorg

Als u voor de eerste keer bloedsuiker verlagende medicijnen komt halen, ontvangt u van ons mondelinge uitleg over het gebruik en de werking van de medicijnen. Ook krijgt u een envelop met informatie over diabetes. Bovendien krijgt u de diabetespas aangeboden.

Komt u voor de tweede keer uw medicijnen halen, dan horen wij graag van u hoe het is gegaan. Zijn uw klachten verminderd en heeft u last gehad van eventuele bijwerkingen?

Bloedglucosemeter

Wij leveren bloedglucosemeters en de daarbij behorende materialen als strips, prikpen en lancetten.

Voor uitleg over de werking van een bloedglucosemeter kunt u bij ons terecht. Als u in overleg met uw huisarts of diabetesverpleegkundige zelfcontrole gaat doen en uw bloedglucosemeter via ons betrekt, leveren wij de volgende service:

  • Jaarlijkse controle van uw bloedglucosemeter.
  • Gratis batterijen als deze vervangen moeten worden.

Bij problemen met uw meter kunnen wij deze vaak verhelpen en als dat nodig is, zorgen wij zolang voor een vervangende meter.

Diabeten die insuline spuiten, krijgen de materialen voor zelfcontrole volledig vergoedt.