Wij zijn úw Apotheek De Drie Stellingen

Het team van Apotheek De Drie Stellingen

De locaties van úw Apotheek De Drie Stellingen

 

De Servilocker, 24/7 medicijnen ophalen

 

De gegevens die u als bezoeker via de website verstrekt worden door ons vertrouwelijk behandeld, conform de bepalingen in de Wet bescherming persoonsgegevens. U kunt dat lezen in onze privacyverklaring. (klik op de link)

 

Wel of geen factuur?

Voor de producten die wij niet rechtstreeks bij uw zorgverzekereaar kunnen declareren, ontvangt u een factuur. U kunt De Drie Stellingen ook toestemming verlenen voor een automatische incasso van het factuurbedrag.

Voorwaarden

  • U dient zich eenmalig aan te melden voor het gebruik van de ServiLocker. Dit doet u door het aanmeldformulier op de website in te vullen of een aanmeldformulier in de apotheek in te vullen.

  • Om gebruik te maken van de ServiLocker dient u te beschikken over een e-mailadres en/of een mobiele telefoon*. Wanneer uw gegevens wijzigen, dient u dit op tijd door te geven aan uw apotheek.

  • Voor medicatie die wij niet rechtstreeks kunnen declareren bij uw verzekeraar, sturen we u een factuur.

  • Grote verpakkingen en gekoelde producten kunnen niet via de ServiLocker worden opgehaald. U krijgt wel een bericht wanneer deze producten klaarliggen.

  • Een merkwijziging van uw product melden wij u schriftelijk, via de ServiLocker. Dit is ook het geval wanneer iets niet vergoed wordt door uw verzekering.

Mocht u het nodig vinden, dan is een gesprek met een apotheekmedewerker altijd mogelijk!