Wij zijn úw Apotheek De Drie Stellingen

Het team van Apotheek De Drie Stellingen

De locaties van úw Apotheek De Drie Stellingen

 

De Servilocker, 24/7 medicijnen ophalen

 

Het team van de apotheek

Ons team

In het team van ùw Apotheek De Drie Stellingen werken naast apothekers en apothekersassistenten ook farmaceutisch medewerkers, bezorgers en administratieve medewerkers. De assistentes zijn allround maar hebben ook hun eigen aandachtsgebied in het begeleiden van patiënten bij hun ziekte en medicijngebruik. Zo zijn er assistentes die zich onder andere gespecialiseerd hebben in diabetes, incontinentie of astma en COPD. Heeft u specifieke vragen, vraag dan gerust naar één van hen.

Onze apothekers en assistentes zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om zo goed op de hoogte te blijven. Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.

Kwaliteitscontrole
Sinds 2000 zijn wij gecertificeerd volgens de geldende kwaliteitseisen in de gezondheidszorg (de zogenaamde HKZ-norm). Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie om te beoordelen of wij nog steeds goede kwaliteit leveren. Daarnaast vragen wij van tijd tot tijd om uw mening. Want het gaat uiteindelijk om u en uw gezondheid!

Onze Apothekers

ellen-van-loon
Ellen van Loon    (BIG-nummer: 59909446817)

veronique-staal
Véronique Staal-Tapper    (BIG-nummer: 39914775317)

Sanne de Gier   (BIG-nummer: 79066063517)

Onze Directie

R.H. Hilbers, MSc

Geregistreerde onderneming

U kunt ons hier in het register van de Kamer van Koophandel vinden onder:

KvK nummer:    Leeuwarden 51929228
BTW nummer:    850.230.305.B01