Wij zijn úw Apotheek De Drie Stellingen

Het team van Apotheek De Drie Stellingen

De locaties van úw Apotheek De Drie Stellingen

 

De Servilocker, 24/7 medicijnen ophalen

 

De gegevens die u als bezoeker via de website verstrekt worden door ons vertrouwelijk behandeld, conform de bepalingen in de Wet bescherming persoonsgegevens. U kunt dat lezen in onze privacyverklaring. (klik op de link)

 

Inschrijf/Wijzigingsformulier De Drie Stellingen Apotheek

Door onderstaand formulier in te vullen kunt u zich online inschrijven bij deze apotheek. Wilt u alleen een adreswijziging doorgeven dan kan dat ook hier. Voor ieder gezinslid dient u een apart formulier in te vullen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Het burgerservicenummer (BSN) is het unieke persoonsnummer van iedere burger die ingeschreven staat in de Gemeentelijke Basisadministratie Persoonsgegevens (GBA). Velden met een * zijn verplicht in te voeren.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Ik geef hierbij toestemming om mijn medicatiehistorie op te vragen bij mijn vorige apotheek.
  • Ik verklaar de privacyverklaring van apotheek de Drie Stellingen te hebben gelezen en ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens conform deze verklaring
  • Ik geef apotheek de Drie Stellingen toestemming mijn gegevens beschikbaar te stellen via het Landelijk Schakelpunt (LSP) (meer informatie op www.ikgeeftoestemming.nl)
  • Ik geef apotheek de Drie Stellingen toestemming mijn laboratoriumgegevens (waaronder bijvoorbeeld nierfunctie, natrium en kalium) in te kijken indien dit nodig is voor mijn medicatieveiligheid.
  • Gebruikte geneesmiddelen en dosering* Informatie ten bate van medicatiebewaking (allergie, geschiedenis, overgevoeligheid, ziekte, zwangerschap, borstvoeding, etc.) of medische hulpmiddelen (zoals eventueel gebruik van incontinentiemateriaal, dieetvoeding en/of teststrips )*
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.